|
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
zulumike
|
Postano: pon vel 01, 2010 8:41 pm Naslov: |
|
|
Da se i ja predstavim. Moje ime je Žnidaršič Matija, 58 godina a letim od 1968 godine. Letim samo jedrilice i sam i učitel letenja. Nalet mi je preko 2200 sati a u zadnje vreme najviše letim sa svojim Lak 17A , takmičarske oznake ZM . Po znimanju sam elektrotehničar i ing. strojarstva. U prošlosti sam se puno bavio i modelarstvom dje sam se najviše takmičio u F1A i F1C
Jer u porodici nas više leti kao ne, mogu sve slobodno vreme da provedem u zraku ili na aerodromu. Planovi !? Moj plan je da barem sa takvim tempom kao sada letim do najmanje 80 godine. Ako ču imat problema sa zdravjem onda kupim nekog savremenog dvoseda tako da budem još letio pod kontrolom ili sina ili kčerke ili zetova. Pa i dvosjeda vec delimično posjedujem (sa Kožuh Borisom imam u suvlasništvu drvenog Morelija M 200) |
|
| [Vrh] |
|
 |
K.I.V.
|
Postano: sub ožu 13, 2010 9:32 pm Naslov: |
|
|
Da se i ja predstavim!
Ivica Kurilić, rođen 1965 u Puli. Prvi susret sa avionom, Aero 3 sa legendarnim pilotom Vladom Čihonom, sa 7 godina! Nakon toga poznati put: zrakoplovni modelar od 1974 u AK Krila Istre.
Nakon toga odlazak u vojnu pilotsku školu i diplomiranje 1987. kao pilot.
U ratu, vratio se kući i nažalost odvojen od neba, ali za kratko. Opet modelarstvo i onda Paraglajding i napokon zahvaljujući Zoranu Premušu, ponovo stari dobri Blanik, a nakon toga Cessnica pa šlepanje i Citabria, a onda povratak u struku i otvaranje privatne škole letenja u Puli, zatim i ozbiljnije u Geofotu ka pilot!
Pored svega ovoga i sada i uvijek je tu i aviomodelarstvoi jedriličarstvo!
Lijep pozdrav! |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
|
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama. You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|