Fly Freak Hr
 CalendarCalendar   FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe 
 ProfilProfil   PostavkePostavke   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin   RegistracijaRegistracija 
  http://flyfreak-hr.org/ Home   http://flyfreak-hr.org/ Gallery   

Calendar 
ni ovog puta vjesti nisu dobre
Prethodna  1, 2

Započni novu temu   Odgovori na temu    Fly Freak Hr -> vremenska prognoza
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
raoul

PostPostano: sub stu 22, 2008 7:08 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

rin je napisao/la:
crijep pada sa krova...

Ja zivim u zgradi... vecina zgrada ima ravan krov Very Happy A i moja je jos od industrogradnje prije 30g, a takve imaju crvene cigle po fasadi Very Happy
[Vrh]
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku YIM MSNM
Kičo

PostPostano: ned stu 23, 2008 12:17 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

Da mi je znat kako će se tsunami(cunamy Very Happy ) stvorit u Jadranskom moru kad nema dovoljno mista za to, BIO BI EVENTUALNO VISOK 30cm-1m Laughing
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku Posjeti Web stranice
raoul

PostPostano: ned stu 23, 2008 1:19 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

Kičo je napisao/la:
Da mi je znat kako će se tsunami(cunamy Very Happy ) stvorit u Jadranskom moru kad nema dovoljno mista za to, BIO BI EVENTUALNO VISOK 30cm-1m Laughing

Pa jel ti znas kak uopce tsunami nastaja? Smile Na moru brodovi ne skuze kad prodje tsunami val.. jer val nastaje tek na obali kad se voda pocne povlaciti sa plaze i podvlaciti ispod nanosa vode... zbog tog povlacenja, more se pocne dizati tj. nastaje plimni val... e onda se mozes !"/()=? Very Happy
[Vrh]
Kičo

PostPostano: ned stu 23, 2008 1:50 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

raoul je napisao/la:
Kičo je napisao/la:

Pa jel ti znas kak uopce tsunami nastaja? Smile Na moru brodovi ne skuze kad prodje tsunami val.. jer val nastaje tek na obali kad se voda pocne povlaciti sa plaze i podvlaciti ispod nanosa vode... zbog tog povlacenja, more se pocne dizati tj. nastaje plimni val... e onda se mozes !"/()=? Very Happy

ima bit da nisi skužio Arrow

tia sam reći da u slučaju Indonezije kada se stvorio plimni val(tsunami , naravno od potresa)njegov epicentar je bio udaljen oko 2-3 tisuče km od obale i imao je uvijete(znači dovoljno prostora odnosno OCEAN) da se stvori i prouzroči onakvu katastrofu, što znači da u Jadranskom moru koje je cirka široko 100-200km nema šanse da se stvori takav razorni val (možda neki manji 0.5-1m) Cool
Pošto se naši priobaljin gradovi(ala Trogir) skoro potope za vrijeme veće plime , znači da je dovoljnan i manji val da napravi uzbunu Evil or Very Mad
u zaključku ništa strašno
pozz Wink

Korisnički profil Pošalji privatnu poruku Posjeti Web stranice
raoul

PostPostano: ned stu 23, 2008 7:25 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

Sve ok Wink Ali sto je veca udaljenost od epicentra, to val slabi s vecom udaljenoscu.. bas tih 200km je i vise nego dovoljno... u odnosu na 2000km Very Happy A dobro nije da je bitno.. Very Happy Ja mislim da ce nasu obalu zastiti otoci Very Happy
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Fly Freak Hr -> vremenska prognoza Vremenska zona: GMT + 01:00.
Prethodna  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možeš otvarati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum